Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Start jubileumtoernooi bij TOP

Start  jubileumtoernooi bij TOP

KSG-Solutions en Tennisvereniging TOP nodigen u uit om mee te doen aan het jaarlijkse sportieve en gezellige kersttoernooi bij Tenniscentrum TOP dat plaatsvindt van zaterdag 17 december 2016 t/m vrijdag 30 december 2016.

Doe mee aan het jubileumtoernooi bij TOP. Alle categorieën zijn inmiddels bekend. Zo is er dit jaar wederom een 9-categorie speciaal bedoeld voor de mensen die pas sinds kort tennissen. Ook kan worden ingeschreven in 35+ (in de speelsterkten 6, 7 en 8; al jaren zeer populair) en in de 50+ (in de speelsterkten 6, 7 en 8).

Tevens zijn er gezelligheidspoules voor deelnemers die geen lid zijn van een tennisvereniging maar toch eens willen proeven van de sfeer. Deze deelnemers kunnen zich in koppels van twee aanmelden via Kersttoernooi@tv-top.nl. Bij voldoende aanmeldingen wordt er gespeeld in heren-, dames- en gemengd dubbel.

De wedstrijden duren een uur, behalve bij wedstrijden om de Jubileum Super Cup. Deze gaan om 2 gewonnen sets. Let op: Spelen in de Jubileum Super Cup betekent spelen op de geplande tijden. Aanpassing is niet mogelijk!

Lees voor u inschrijft de wedstrijdbepalingen op de website van TOP.
Inschrijven gaat het makkelijkst door te klikken op de volgende link.

Voor de jeugd spelende in de categorie 5, 4, 3 en 2 is het mogelijk om in te schrijven bij de senioren.

Heeft u alsnog vragen, stuurt u dan gerust een e-mail.
Let wel: de inschrijving sluit op vrijdag 9 december en vol is vol!

Wanneer?
17 december 2016 van 00.00 tot 00.00 uur
Organisator
Tennisverreniging TOP
Kersttoernooi@tv-top.nl
Locatie:
Tenniscentrum Oost Polder, Parkweg 5
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.