Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Workshop Weckpot pimpen & handlettering (VOL)

Workshop Weckpot pimpen & handlettering (VOL)

Cora Donk zal een workshop 'Weckpot oppimpen' geven. Dit kan in verschillende stylen, denk aan kerst/winter/opbergpotje/plantenpotje et cetera. Ook kun je een label voor aan de weckpot versieren door middel van handlettering.

De kosten bedragen €10,- inclusief materiaal, koffie/thee en een lekkernij uit eigen oven.

Inschrijven kan via Facebook of op zaterdagmiddag10 december in 't Winkeltje. Inschrijven kan tot 14 december!

De gehele opbrengst komt ten goede aan de projecten van Stichting Traveling Light

Wanneer?
15 december 2016 van 19.30 tot 21.30 uur
Organisator
Cora Donk
Locatie:
't Winkeltje, Korenbloemstraat 20
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.