Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Kerstbijeenkomst PCOB

De PCOB houdt vanmiddag haar jaarlijkse kerstbijeenkomst in de Elimkerk. Het belooft een mooie en gezellige middag te worden, in het teken van het komende Kerstfeest.

Door middel van gedichten, kerstliederen en muziek, alsmede een meditatie door ds. Duijster van de Bethlehemkerk en een kerstvertelling hopen we stil te staan bij de komst van onze Zaligmaker Jezus Christus. Tussendoor drinken we koffie of thee met een heerlijke kerstversnapering. Iedereen, ook niet- leden, is hartelijk uitgenodigd.

Wanneer?
15 december 2016 van 14.00 tot 16.00 uur
Organisator
PCOB Papendrecht
Locatie:
in de Elimkerk aan de P.C.Hooftlaan
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.