Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Excelsior zamelt boeken en kleding in

Excelsior zamelt boeken en kleding in

Al sinds begin 70-er jaren verzamelt Excelsior gedurende het gehele jaar allerlei spullen in en biedt die op de boeken- en kledingmarkt, én de jaarlijkse rommelmarkt te koop aan.

Bruikbare spullen voor met name de boeken- en kledingmarkt kunnen vandaag tussen 09.30 en 11.30 uur bij Excelsior worden afgegeven. Zowel kleding in alle maten, als boeken, LP’s, singles en CD’s zijn van harte welkom.

De boeken- en kledingmarkt vindt plaats op vrijdag 30 december van 10.00 tot 16.00 uur.

Wanneer?
10 december 2016 van 09.30 tot 11.30 uur
Organisator
MV Excelsior
Locatie:
Rembrandtlaan 206
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.