Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Kerstmarkt in De Wieken

Kerstmarkt in De Wieken

De jaarlijkse kerstmarkt in De Wieken vindt dit jaar plaats op vrijdag 9 december. Bezoekers zijn van harte welkom in dit Rivas-verpleeghuis om de kerstsfeer te proeven. 

Op de markt zijn diverse kramen, waar onder andere boeken, kaas, kerststukjes en zelfgemaakte (kerst)cadeauartikelen en lekkernijen worden verkocht. “Er zijn ook verse oliebollen te koop en bezoekers kunnen deelnemen aan het ‘kerstbaltrekken’, waarmee mooie prijzen zijn te winnen”, vertelt Nadja Krijgsman, activiteitenbegeleidster in De Wieken. “Daarnaast kunnen bezoekers een foto laten maken voor de kerstboom, door een professionele fotograaf.” De dag wordt muzikaal omlijst door Jan Zweep op keyboard. Hij zal ook een dameskoor begeleiden, dat van 17.00 tot 18.00 uur optreedt.

Voor bewoners
De kerstmarkt is mede mogelijk gemaakt door het cliëntenoverleg van De Wieken. Het is namelijk een mooie gelegenheid om bewoners, familieleden en mensen uit de omgeving samen te brengen. De opbrengst van de markt wordt gebruikt voor de organisatie van activiteiten voor de bewoners.

Informatie
Bezoekers van de kerstmarkt zijn van harte welkom van 15.00 tot 20.00 uur in verpleeghuis De Wieken. De toegang is gratis.

Wanneer?
9 december 2016 van 15.00 tot 20.00 uur
Organisator
Rivas
Locatie:
in verpleeghuis De Wieken aan Noordhoek 20
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.