Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Inloop spreekuur: Welke zorgverzekering past het beste bij u?

Inloop spreekuur: Welke zorgverzekering past het beste bij u?

“Welke zorgverzekering past het beste bij u?”
De premies voor de zorgverzekeringen 2017 zijn bekend gemaakt, en bij vele verzekeraars gaan de bedragen flink omhoog. December is dé maand om eens kritisch te kijken naar uw polis, en aanpassingen of een overstap naar een andere verzekeraar te overwegen. Zeker als u dit al een aantal jaren niet gedaan hebt, of een toename van uw zorg verwacht in 2017. Deze keuzes moet u vóór 1 januari 2017 maken, daarom is het van groot belang om hier in december naar te kijken.

Dit is een hele klus, en kost u veel tijd en energie. Daarbij geven zorgverzekeraars vaak een scheef of incompleet beeld van de beste of goedkoopste keuze voor u. Zorg Met Elkaar is een onafhankelijke partij, en biedt samen met oa de Mantelzorgmakelaar professionele hulp en advies in dit proces. Ons uitgangspunt is het ondersteunen van mensen met een complexe, langdurige of onverwachte zorgvraag, en wij proberen deze ondersteuning zo laagdrempelig mogelijk aan te bieden.

U kunt op verschillende manieren, geheel kosteloos gebruik maken van hulp en advies. Vandaag zal een inloopspreekuur georganiseerd worden, waar u langs kunt komen voor een persoonlijk gesprek. Een afspraak maken is niet nodig.

Daarnaast is er ook de mogelijkheid om een telefonisch gesprek aan te vragen, of advies te ontvangen middels een vragenlijst per e-mail. Al deze opties zijn gratis, en uw persoonlijke belangen en behoeften staan voorop.

Heeft u vragen? Neem contact met ons of stuur een whats-app :

Marianne Veth : 06 – 21857719 (Zorg Met Elkaar)
Caroline van der Hek : 06 – 55861133 (Mantelzorgmakelaar)

Wanneer?
8 december 2016 van 10.00 tot 14.00 uur
Organisator
Zorg Met Elkaar
Locatie:
Nieuwland Parc 72
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.