Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Workshop kerstschaal met wilgenstammen

Workshop kerstschaal met wilgenstammen

Wat gaan maken: Een schaal met wilgenstammen, opgemaakt met een kerststuk met rendier of een flesje met bloemen en balletjes erin. Er is keuze uit verschillende kleuren schaal. De workshop is excl. verlichting,

De kosten:  Euro 22,50 p.p (Max 12 personen)
19:00 uur: inloop / 19:30 uur: start workshop
De workshop wordt gegeven door Corry Kuiper

Opgeven voor 2 december via email

Wanneer?
6 december 2016 van 19.30 tot 00.00 uur
Organisator
De Hooizolder
hooizolder@heerlijkheidpapendrecht.nl
Locatie:
Kerkbuurt 56
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.