Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Inloopkoffie van Zorg Met Elkaar

Inloopkoffie van Zorg Met Elkaar

De inloopkoffie van Zorg Met Elkaar is open voor iedereen. Zzp’ers, mantelzorgers, vrijwilligers en overige geïnteresseerden. Iedere eerste maandag van de maand kun je vrijblijvend langskomen. Ook als je nog geen lid bent van Zorg Met Elkaar ben je welkom.

De inloopkoffie is een goede manier om te komen kennismaken met Zorg Met Elkaar, maar ook om het contact met je mede-zelfstandigen te onderhouden. Je kunt er terecht met vragen en je ervaringen, uitdagingen en problemen delen met anderen. Dit alles in informele sfeer, onder het genot van een kopje koffie.

Vanaf 8:45 staat de koffie klaar, en je kunt binnenlopen tot 10:45, zonder afspraak.

Kijk voor meer informatie over Zorg Met Elkaar op de website

Wanneer?
5 december 2016 van 08.45 tot 11.30 uur
Organisator
Zorg met Elkaar
Locatie:
Nieuwland Parc 72
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.