Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Sinterklaas-uitdaging en pietenshow op de Westpolder

Sinterklaas-uitdaging en pietenshow op de Westpolder
  • Ga op de foto met de Sint

  • Laat je verrassen door de grote Pietenshow (12:00 - 15:00 uur met af en toe een pauze)
    Weet jij alles over Sinterklaas en zijn Zwarte pieten? Of ben je misschien gewoon heel erg goed in het nabootsen van de stoomboot? Toch beter in het zingen en dansen van sinterklaasmuziek? Tijdens de mobiele zwarte piet spelshow kun je het allemaal laten testen. Met een geluidsbox op accu laten de pieten jou de meest bizarre vragen en opdrachten uitvoeren. Natuurlijk niet zomaar! Er valt altijd wel wat te winnen, dus één cadeautje extra!

  • Bekijk de expositie. Stem op het mooiste kunstwerk (De Sinterklaas uitdaging).
    Een aantal basisscholen hebben prachtige kunstwerken gemaakt waar iedereen op mag stemmen. De winnende school ontvangt een waardebon van euro 500,- waar spelmaterialen gekocht voor kunnen worden.
    Lees hierover meer in het nieuwsbericht
Wanneer?
3 december 2016 van 12.00 tot 16.00 uur
Locatie:
Winkelcentrum Westpolder aan de Jan van Goyenstraat
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.