Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Thema-avond: Samen taal ontdekken

Thema-avond: Samen taal ontdekken

Vandaag organiseert Kinderopvang Wasko in samenwerking met Bibliotheek AanZet, CJG en Logopedie De Laet de bijeenkomst ‘Samen taal ontdekken!’

Peuters ontdekken de wereld. Een goede taalontwikkeling helpt peuters tijdens deze ontdekkingsreis! Professionals nemen je tijdens deze avond mee op een interactieve ontdekkingstocht vol praktische informatie, tips en inspirerende workshops.

Tijdens deze avond heb je de mogelijkheid om workshops bij te wonen. De workshops zijn: ‘Een tweede taal, (g)een eenvoudig verhaal’ , ‘Taal-pret op de tablet’, ‘Het voorleesfeest’, ‘Spelen met taal’ en ‘Vraag maar raak’

Deelname is gratis, maar wees er snel bij want vol= vol!
Aanmelden kan via e-mail: m.opperman@wasko.nl

Tijdens deze avond heb je de mogelijkheid om twee workshops bij te wonen. De workshops zijn: ‘Een tweede taal, (g)een eenvoudig verhaal’ , ‘Taal-pret op de tablet’, ‘Het voorleesfeest’, ‘Spelen met taal’ en ‘Vraag maar raak’

Wanneer?
28 november 2016 van 19.00 tot 21.00 uur
Organisator
Wasko
m.opperman@wasko.nl
Locatie:
CJG-gebouw aan de Seringenstraat 16
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.