Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Maak kennis met Sjoelen in de Spil (55+)

Maak kennis met Sjoelen in de Spil (55+)

De sjoelclub in de Spil kan een aantal nieuwe leden gebruiken. Het is een kleine club, die wekelijks bijeenkomt om te sjoelen. Naast het sport- en spelelement staat gezelligheid en een praatje voorop, de meeste deelnemers zijn 55+.

De speelmiddag is elke vrijdag van 13.30 tot 16.00 uur. Het is een kleine club, dus iedereen komt lekker aan bod om te sjoelen. Er is echter ook ruimte ontstaan om een aantal nieuwe leden te verwelkomen. Heeft u belangstelling, kom gerust langs. U kunt dan kennis maken met de clubleden en meteen vrijblijvend een keer meedoen. De Spil vindt u in Stellingmolen 184.

Voor nadere inlichtingen kunt u contact opnemen met de Brede Welzijnsinstelling (BWI) Papendrecht  telefoon 078- 6154741(tussen 09.00 en 12.30 uur)

Wanneer?
25 november 2016 van 13.30 tot 16.00 uur
Organisator
BWI Papendrecht
615 47 41
info@bwi-papendrecht.nl
Locatie:
De Spil, Stellingmolen 184
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.