Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Vrouwenkring Loïs

Vrouwenkring Loïs

Loïs is een vrouwenkring, die plaats heeft op de ochtend.

Vrouwen van alle leeftijden zijn van harte welkom. We behandelen met elkaar een Bijbelstudie uit De Hervormde Vrouw. Dit is een blad dat je krijgt als je aangesloten bent bij de landelijke Hervormde Vrouwenbond. Het blad alleen ontvangen kan! Een abonnement kost € 17,50 per jaar. Aanmelden hiervoor kan via de website.

De vrouwenkring:
Met elkaar praten we door over hoe we de lessen toe kunnen passen in ons eigen leven. De ervaring leert dat er fijne en opbouwende gesprekken plaatsvinden, die je kunnen helpen in je geloofsleven, maar ook in het leven van alledag. Ook heerst er een gemoedelijke sfeer. Er is ook oppas aanwezig.

De Bijbelstudie van vandaag komt uit het bijbelboek Esther.
Esther 4: Riskante missie

Lijkt het je leuk om een keer te komen? Je bent van harte welkom!

Wanneer?
24 november 2016 van 09.30 tot 11.15 uur
Locatie:
In De ark, Rubensstraat 35
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.