Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Lezing Theo Muusse over de Biesbosch

Vandaag organiseert de Natuur- en Vogelwacht Alblasserwaard (NVWA) een lezing door Theo Muusse over de Biesbosch.

Theo Muusse is boswachter in dit unieke natuurgebied en kent het gebied als geen ander. Hij neemt je mee, dwars door de Biesbosch en zal daarbij vertellen over het zoetwater getijde gebied met zijn talrijke vogels en planten.

De lezing wordt gegeven in het gebouw van de NVWA , Matenaweg 1. Aanvang 20:00 uur. De entree bedraagt €2,50.

Wanneer?
24 november 2016 van 20.00 tot 00.00 uur
Organisator
Natuur- en Vogelwacht De Alblasserwaard
Locatie:
Streeknatuurcentrum Alblasserwaard aan de Matenaweg 1
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.