Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Informatieavond Havo en Vwo op de Lage Waard

Informatieavond Havo en Vwo op de Lage Waard

De Lage Waard is een christelijke scholengemeenschap voor vmbo, havo en vwo. De docenten kijken en luisteren naar wat jij nodig hebt: goed onderwijs dat je genoeg uitdaging geeft. Door de duidelijke structuur en de warme sfeer voel je je snel thuis en merk je dat er plek is voor iedereen. Je staat er als leerling nooit alleen voor; samen leggen we een waardevolle basis voor de toekomst.

De Lage Waard nodigt ouders van groep 8 leerlingen graag uit op de informatieavond.
Aan bod komen onderwerpen zoals:

  •     De identiteit van de school
  •     De onderbouw en de bovenbouw van je opleiding
  •     De keuzebegeleiding in de hogere klassen
  •     Het dyslexieprotocol van de school

Meer informatie vindt u op de website.

Wanneer?
23 november 2016 van 19.30 tot 21.30 uur
Organisator
De Lage Waard
Locatie:
Vijzellaan 4
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.