Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Maak kennis met kegelclub de Spil (55+)

Maak kennis met kegelclub de Spil (55+)

De kegelclub in de Spil kan een aantal nieuwe leden gebruiken. Het is een kleine club, die wekelijks bijeenkomt om te kegelen. Naast het sport- en spelelement staat gezelligheid en een praatje voorop, de meeste deelnemers zijn 55+.

De speelmiddag is elke dinsdag van 14.00 tot 16.00 uur. De club wil niet te groot worden, anders komt niet iedereen aan bod om te kegelen, maar een paar nieuwe leden kan de club goed gebruiken. Heeft u belangstelling dan bent u van harte welkom om een keer vrijblijvend langs te komen en mee te doen.

Voor nadere inlichtingen kunt u contact opnemen met de Brede Welzijnsinstelling (BWI) Papendrecht  telefoon 078- 6154741 of Dhr Teeuw 078 8446759

Wanneer?
22 november 2016 van 14.00 tot 16.00 uur
Organisator
BWI Papendrecht
078- 6154741
Locatie:
De Spil, Stellingmolen 184
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.