Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Pietenbraderie en lifestylemarkt

Een gezellige, unieke lifestylemarkt en pietenbraderie in het centrum van Papendrecht. Op de lifestylemarkt wordt u een combinatie aangeboden van lifestyle en brocante met een grote diversiteit aan producten, zowel food als non-food. Denk hierbij bijvoorbeeld aan olijfolie, ambachtsworsten, wijnen, chutneys en speciale foodwagens.

Sinterklaas komt ook langs met zijn pieten.
Gratis entree.

Wanneer?
19 november 2016 van 09.00 tot 17.00 uur
Locatie:
op het Marktplein
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.