Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Lezing Hooggevoelige Kinderen

Lezing Hooggevoelige Kinderen

Vandaag biedt Papallona Begeleiding in samenwerking met Zorg Met Elkaar een bijzondere lezing aan. Deze lezing is bedoeld voor iedereen die in zijn omgeving te maken heeft met kinderen die nét iets anders zijn dan anderen: hooggevoelig, of hoogsensitief (HSP). Iedere ouder, grootouder, oppas of leidster zal zich kunnen herkennen in de uitdagingen die ontstaan als de communicatie met een kind niet zo loopt zoals je zou willen. Hooggevoeligheid van het kind kan hierin een grote rol spelen, en vaak het gedrag van de volwassene ook (al is dit vaak niet op het eerste gezicht duidelijk)!

Speciale gastspreker
Tijdens de lezing zal een speciale spreker aanwezig zijn: Louisa Perreyn, schrijfster van het boek “Charlotte en de magische droomsokken”. Zij is (ervarings)deskundige op het gebied van hooggevoeligheid bij jong en oud, en daarnaast is zij intuïtief leraar en coach. Samen met Mayella Cleton ( Papallona Begeleiding) zal zij een interactieve lezing geven over hooggevoeligheid bij kinderen, en hoe dit zich kan uiten. In de huidige maatschappij is dit zeer relevant, omdat kinderen sterk kunnen reageren op het toenemende aantal prikkels uit de omgeving. Vaak schept dat verwarring en chaos, en ontstaat er spanning tussen volwassene en kind.In deze lezing zul je inzicht krijgen over de oorzaken van dit soort spanningen, het gedrag van het kind en de volwassene. Je krijgt een aantal handvatten om in het dagelijks leven hiermee om te gaan. Zeker ook aan te raden voor iedereen die met kinderen werkt!

De kosten voor deze lezing zijn  €5,-.
Kijk voor meer informatie en aanmelding op de website

Wanneer?
16 november 2016 van 19.30 tot 22.00 uur
Organisator
Zorg met Elkaar
Locatie:
Nieuwland Parc 72
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.