Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Sfeerproeven op de Lage Waard

Sfeerproeven op de Lage Waard

De Lage Waard is een christelijke scholengemeenschap voor vmbo, havo en vwo. De docenten kijken en luisteren naar wat jij nodig hebt: goed onderwijs dat je genoeg uitdaging geeft. Door de duidelijke structuur en de warme sfeer voel je je snel thuis en merk je dat er plek is voor iedereen. Je staat er als leerling nooit alleen voor; samen leggen we een waardevolle basis voor de toekomst.

Op maandagmiddag 14 november en dinsdagmiddag 15 november kunnen groep 8-leerlingen sfeer komen proeven op De Lage Waard.

Op de vmbo-vestiging aan de Burgemeester Keijzerweg kunnen workshops gevolgd worden en op de havo/vwo-vestiging aan de Vijzellaan kunnen leerlingen open lessen volgen. Leerlingen krijgen zo een goed beeld van het dagelijkse leven op de school.

Opgeven kan individueel of per klas. Alle informatie en het opgaveformulier zijn te vinden op de website.

Wanneer?
15 november 2016 van 13.15 tot 15.30 uur
Organisator
De Lage Waard
Locatie:
Burgemeester Keijzerweg 5 / Vijzellaan 4
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.