Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Open huis woonzorgcentrum De Markt

Open huis woonzorgcentrum De Markt

Rivas Zorggroep houdt vandaag een open huis in woonzorgcentrum De Markt aan de Markt. Geïnteresseerden kunnen tussen 14.00 en 16.00 uur binnenlopen voor meer informatie over wonen met zorg bij Rivas en het Rivas-pension. Er is een presentatie met uitleg over de mogelijkheden en de bezoekers kunnen de appartementen bezichtigen.

Zelfstandig wonen voor ouderen
In De Markt verhuurt Rivas huurappartementen met zorg en Rivas-pensions. ‘We willen zelfstandig wonen voor ouderen goed regelen door wonen, zorg, welzijn en service optimaal te combineren’, zegt Marianne van den Berg, verhuurcoördinator bij Rivas. Samen met teamleider Marga van der Pijl geeft zij informatie. ‘We houden dit open huis om mensen kennis te laten maken met deze vorm van wonen. Ik ben aanwezig om bezoekers te informeren over de verschillende mogelijkheden.’

Huurappartementen met zorg
Wanneer men een appartement met zorg huurt bij Rivas, betaalt de bewoner de huur. Waar nodig wordt de zorg, los van het wonen, geregeld. Van den Berg: ‘Dit kan geïndiceerde zorg zijn (vanuit de verzekering betaald) of niet-geïndiceerde zorg (door de bewoner zelf betaald). Bewoners kunnen ook kiezen welke aanvullende diensten zij willen gebruiken.’ Het huren van een appartement met zorg heeft diverse voordelen. ‘Zo heeft een bewoner alle zorg- en welzijnsvoorzieningen direct in de buurt. Daarnaast kan het in verband met eigen bijdrage zorgkosten op inkomen en/of vermogen kostentechnisch goedkoper zijn om in één van deze appartementen te wonen. Huurders kunnen desgewenst tegen een kleine vergoeding deelnemen aan activiteiten’, vervolgt Van den Berg. Voor de verhuur van deze appartementen geldt dat kandidaten met een zorgindicatie voorrang hebben.

Meer informatie
Voor meer informatie over het open huis, huren met zorg en andere diensten van Rivas kan contact worden opgenomen woonzorglocatie De Markt via telefoonnummer (078) 644 32 00, Rivas Zorglijn 0900-8440 of kijk op www.rivas.nl

Wanneer?
12 november 2016 van 14.00 tot 16.00 uur
Organisator
Rivas
078 644 32 00
Locatie:
Woonzorgcentrum De Markt, aan de Markt
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.