Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Workshop Trommelen (mantelzorgers)

Workshop Trommelen (mantelzorgers)

Vandaag is het de Dag van de Mantelzorg. Het thema voor dit jaar is ‘Mantelzorg doe je samen’. Diverse instellingen in Papendrecht, waaronder Waardeburgh, organiseren een activiteit speciaal voor mantelzorgers.

In de Schoorsteegt organiseert Waardeburgh deze dag van 14.00 uur tot 15.30 uur een workshop ‘Trommelen’. Onder leiding van muziekpedagoog Wim Schelling, ervaart u de invloed van muziek op de hersenen en gaat u aan de slag, letterlijk. U leert ritmisch met elkaar samen te werken, naar elkaar te luisteren en af te stemmen. Dit alles onder het genot van een hapje en een drankje.

Heeft u zin om mee te doen? Geeft u zich dan op via de gratis Seniorenzorglijn van Waardeburgh, telefoonnummer (0800) 456 0 456, keuze 3. De medewerkers van Waardeburgh zijn bereikbaar op werkdagen van 9.00 uur tot 16.30 uur.

Aanmelden kan tot 8 november a.s. Er is plaats voor maximaal 25 deelnemers.

Heeft u vervoer nodig? Vraag naar de mogelijkheden van de vervoersdienst van Waardeburgh, de Sjuttul.

Wanneer?
10 november 2016 van 14.00 tot 15.30 uur
Organisator
Waardeburgh
0800-4560456
Locatie:
de Schoorsteegt, Schoorweg 4
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.