Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Groot Papendrechts Dictee

Groot Papendrechts Dictee

Voor de elfde keer op rij organiseert de sectie Letteren van de Stichting Culturele Raad Papendrecht het Groot Papendrechts Dictee. Dit dictee vindt plaats op woensdag 9 november in zalencentrum De Palm. (zaal open: 19.30 uur, aanvang dictee: 20.00 uur).

Het Groot Papendrechts Dictee, jarenlang geschreven door dichter en lid van de sectie Letteren Hans Verzijl, is nu voor het eerst gemaakt door de Papendrechtse schrijfster Bianca Nederlof. Het dictee wordt als vanouds op geheel eigen wijze voorgelezen door Bert Lock; eveneens afkomstig uit Papendrecht en beter bekend als meester Bert alsook, wanneer hij zijn poëtenpet opzet, als Bert van de Meiden. Behalve inwoners uit de Drechtsteden kunnen nu ook inwoners uit de Alblasserwaard meedoen. Er is één categorie: 16 jaar en ouder. Uiteraard zijn er ook deze keer weer mooie prijzen te winnen!

De zaal is met zestig deelnemers vol. En vol is helaas echt vol.
U kunt zich aanmelden bij Wendy van der Hoeven (secretaris van de Stichting Culturele Raad Papendrecht), op maandag, dinsdag en donderdag tot 15.00 uur telefonisch te bereiken op: 078-7706308, of via e-mail: w.vdhoeven@papendrecht.nl. U wordt verzocht uw naam, leeftijd, geslacht en uw adres op te geven. Na aanmelding krijgt u een bevestiging toegestuurd.

De toegang/deelname is geheel gratis en bovendien krijgt elke deelnemer twee consumptiebonnen voor koffie, thee of frisdrank. Ook kunt u de pen waarmee u het dictee schrijft na afloop behouden. Indien u niet aan het dictee wilt deelnemen maar wel graag toeschouwer bent, is dat ook mogelijk. Kortom, alle ingrediënten zijn aanwezig voor een feestelijke en spannende avond. U meldt zich toch ook aan?

Wanneer?
9 november 2016 van 20.00 tot 00.00 uur
Organisator
Stichting Culturele Raad Papendrecht
078-7706308
w.vdhoeven@papendrecht.nl
Locatie:
zalencentrum De Palm aan de van der Palmstraat
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.