Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Inloopbijeenkomst nieuwbouwlocatie Land van Matena

Inloopbijeenkomst nieuwbouwlocatie Land van Matena

Vandaag vindt in het Apollo Hotel een inloopbijeenkomst plaats over de nieuwbouwlocatie Land van Matena. In deze nieuwe wijk in het oosten van Papendrecht komen voornamelijk woningen in het hogere prijssegment. Een nieuwbouwproject met de nadruk op royale kavels, vrijstaande villa’s en ruime tweekappers. De gemeente Papendrecht wil zich bij de stedenbouwkundige invulling van het gebied graag laten leiden door de woonwensen van toekomstige bewoners. De gemeente wil ook volop ruimte bieden aan mensen die er altijd van gedroomd hebben hun woning in eigen beheer te bouwen.

De voorinschrijving voor het gebied wordt daarom gecombineerd met een uitgebreid woonwensenonderzoek.

Bezoekers van de inloopbijeenkomst kunnen kennismaken met drie stedenbouwkundige modellen die de gemeente heeft opgesteld en krijgen uitleg over hoe de voorinschrijving in zijn werk gaat.

Het gebied
Het gebied grenst aan de nieuw ingerichte groenzone langs de Matenasche Scheidkade en ligt in het verlengde van de Tiendzone. In de wijk staan rust, ruimte en natuur centraal. Niettemin zit u  zo op de A15 en zijn nabijgelegen grote steden als Dordrecht, Rotterdam en Gorinchem binnen handbereik.

Planning
Kort na de informatiebijeenkomst start de voorinschrijving via www.woneninlandvanmatena.nl. Registratie gebeurt op basis van 'wie het eerst komt, het eerst maalt'. Het streven is om in het voorjaar van 2017 met de eerste gronduitgifte te starten en in 2018 met de daadwerkelijke bouw.

Interesse?
Op de website vindt u meer informatie over het project en kunt u zich aanmelden als belangstellende. U ontvangt dan een exclusieve uitnodiging voor de officiele voorinschrijving en voor deelname aan het woonwensenonderzoek. Zo wordt uw woonbehoefte meegenomen in de stedenbouwkundige plannen.

Wanneer?
5 november 2016 van 10.00 tot 17.00 uur
Locatie:
Apollo Hotel, Burgemeester Keijzerweg 100
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.