Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Optreden Splinterbomb + Persistense (metal)

Optreden Splinterbomb + Persistense (metal)

Live in Trap:

Splinterbomb:

Wat begon als een wild idee is in het najaar van 2014 werkelijkheid geworden.
Vier gasten die metal als de ultieme muziek ervaren besloten een pot herrie te gaan maken zonder bullshit, die goed in elkaar zit, en barst van de energie!

Als live-gitarist bij Legion of the Damned heeft Hein de laatste jaren internationaal de podia bestormd. Gecombineerd met de spelervaring die Jordy door de jaren heen in verschillende bands heeft opgedaan en de brede basis die Arian weet neer te leggen, wordt een solide fundering gelegd. Met Michel heeft de band een charismatische frontman met een ruige strot en een heldere visie.

Thrash metal is de muzikale basis, en het sleutelwoord is groove. Elementen uit de muziek van bands als Testament, Pantera, Kreator, Machine Head, Sepultura, Hatebreed en Orange Goblin inspireren Splinterbomb tot het neerzetten van hun explosieve sound!

Persistense:
Persistense is een Bossche death/thrash metalband, opgericht in het jaar 2000 door zanger Stefan van Vugt.
Van death, extreem, tot thrash metal , alles komt samen, zelfs de klassieke elementen van de metal en uit zich in rauwe explosiviteit.
Hun debuut album ‘ In Blood And Heart ‘, geschreven door guitarist Ralf van der Horst, kwam uit via Deity Down Records en ontving lovende reviews in zowel binnen-als buitenland.

Persistense heeft gespeeld met Testament (US), Anger As Art (US), Detente (US), Bitch (US), Hail Of Bullets, Inhume, Leng T’Che en vele anderen. En heeft vele mini-tours in Duitsland gedaan.Persistense heeft een ‘plug in and play as loud as you can ‘ mentaliteit met een pure, emotionele ‘not your standard ‘ frontman. Maar vooral heeft Persistense plezier in het spelen! Guitarist Ralf van der Horst werkt op dit moment aan nieuwe nummers voor een nieuw Persistense album. En met deze stabiele bezetting is Persistense krachtiger, dynamischer en diverser dan ooit te voren.

Deur open: 20:00 uur
Aanvang:    22:00
entree:         gratis
genre:          metal

Wanneer?
5 november 2016 van 22.00 tot 00.00 uur
Organisator
Oud Bruin Cafe 'De Trap Af'
info@cafedetrapaf.nl
Locatie:
Westeind 76
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.