Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Verkoopdag Bidt en Werkt

Verkoopdag Bidt en Werkt

Vrouwenvereniging Bidt en Werkt houdt vandaag haar jaarlijkse verkoopdag. Bidt en Werkt  is een gezellige club. De producten die gemaakt zijn, worden verkocht. Ze maken zoal: kaarten, sokken, kettingen, schorten, kraamcadeautjes, Brei- en haakwerken en zo nog veel meer. 

Vandaag zal er ook een kraam met lekkere baksels zijn, een grabbelton voor de kinderen en een verloting.

De opbrengst is voor de Hervormde Gemeente en voor Christenen voor Israel.


Vrouwenvereniging Bidt en Werkt ontmoet elkaar elke woensdagmiddag van twee tot vier uur in de Grote kerk. Als u graag creatief bezig bent, dan bent u bij ons op uw plaats. Maar, wij zijn niet alleen met onze handen bezig. Naast het handwerk bestaat de middag ook uit zingen, bidden een stukje uit de bijbel lezen en een korte overdenking. Lijkt het u wat? U bent van harte uitgenodigd. Is vervoer een probleem? Bel dan Ria van Beek-van Beek, tel. 078 – 6151592

Wanneer?
5 november 2016 van 09.30 tot 15.00 uur
Organisator
Bidt en Werkt
bidtenwerkt@hervormdpapendrecht.nl
Locatie:
Grote Kerk, Kerkbuurt 80
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.