Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Papendrecht-Gebed

Papendrecht-Gebed

Papendrecht-Gebed is een interkerkelijke gebedsbijeenkomst in Papendrecht.
Een moment om elkaar te ontmoeten, te inspireren, en om voor elkaar en met elkaar te bidden voor Papendrecht.

Tijdens de maaltijd is er alle gelegenheid voor onderlinge ontmoeting. Deze meeting zal Laurens Heijboer spreken over het werk vanuit de Vrije Baptistengemeente Papendrecht waar hij werkzaam is als pastoraal medewerker. Daarna zullen we met elkaar danken en bidden voor dingen die spelen in Papendrecht.

Wie
Papendrecht-Gebed is voor alle betrokken christenen in Papendrecht:
Maatschappelijk werkers, predikanten/voorgangers, werkenden, werklozen, gepensioneerden, kerkelijk werkers, studenten, vluchtelingen, etc, etc! Ben jij als christen actief in de Papendrechtse samenleving? Wees welkom!

Waar
Vandaag vindt de meeting plaats bij de Vrije Baptisten Gemeente aan de Poldermolen.

Tijd
12:00 - 13:30 (incl. eenvoudige lunch)
- Lunch
- Korte presentatie van een actualiteit
- Gebed
- Ontmoeting/napraten

Kosten
Neem je een euro of 2 mee? Dan kunnen we de kosten van de lunch met elkaar dragen.

Aanmelden
Aanmelden kan via email.

Wanneer?
4 november 2016 van 12.00 tot 13.30 uur
Locatie:
Vrije Baptisten Gemeente, Poldermolen 7
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.