Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Geloofsopvoeding en pubers

Geloofsopvoeding en pubers

Pubers... wat een heerlijke groep, vindt u ook niet?
Ze worden groot, ze stoppen met het vragen waar ze vandaan komen en weigeren je te vertellen waar ze naartoe gaan. Ze gaan hun 'eigen' leven leiden, soms een tikje egoïstisch. Maar je weet ook uit eigen ervaring dat die houding later weer bijtrekt. Ze kunnen al veel zelf, maar ze mogen nog leren hoe ze daarover verantwoordelijk kunnen zijn.

En hoe je ze dat kunt leren en hoe je omgaat met de vele (geloofs)vragen die ze hebben, willen we op deze avond met elkaar praten. We hebben niet op alle vragen een antwoord maar we hopen wel handvatten aan te reiken om de pubers te (blijven) bereiken.

Lindi van Beest zal te gast zijn en ons meenemen in de wereld van de tieners en pubers:

  • Hoe ze denken,
  • Wat er veranderd en
  • Wat belangrijk voor ze is (en voor ouders).

Kijk voor meer informatie op de website

Wanneer?
3 november 2016 van 19.45 tot 22.00 uur
Organisator
Evangelische Gemeente De Schuilplaats
Locatie:
Gebouw De Schuilplaats aan de Schooldwarsstraat 50
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.