Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Guusta van Loon, Catja Nijboer en Els van den Boogaard exposeren

Guusta van Loon, Catja Nijboer en Els van den Boogaard exposeren

Medewerkers van de Sectie Amateurkunst van de St. Culturele Raad Papendrecht hebben een nieuwe expositie ingericht in zorgcentrum De Waalburcht. De expositie, op de 1e verdieping in het restaurant en in de gang naar het zorghotel, duurt tot 31 oktober 2016 en is gratis te bezichtigen tijdens de openingsuren van De Waalburcht.

De expositie is samengesteld uit werken van 3 amateurkunstenaars uit Papendrecht en ‘s-Gravendeel. Guusta van Loon toont 9 schilderijen in acryl, Catja Nijboer 9 schilderijen in acryl en Els van den Boogaard 9 schilderijen in olieverf en acryl.

Wanneer?
Van 17 augustus 2016 00.00 uur tot 31 oktober 2016 00.00 uur
Organisator
St. Culturele Raad Papendrecht
(078) 64 43 100
Locatie:
Waalburcht, Kleine Waal 6
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.