Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Expositie in het Streeknatuurcentrum

Expositie in het Streeknatuurcentrum

De expositie van werken van mijn nicht Anja en van mij,  Leen den Ouden uit Papendrecht worden geëxposeerd in het Streeknatuurcentrum, Matenaweg 1, 3356LS Papendrecht. Openingstijden van Dinsdag t/m Zaterdag van 10.00 uur tot 17.00 uur tot eind september. Daarna woensdag middag en zaterdag.

Anja heeft vanaf haar jeugd grote interesse in kleuren. Het combineren van kleuren en materialen is haar hobby. Zij experimenteert hier graag mee. Zij heeft 3 werken geleverd. De ondergrond is ecoline, hier overheen is gespetterd en de vogels getekend in pastel. Zij wil de beweging van de vogels weergeven. U kunt zelf beoordelen of zij daarin geslaagd is.

Leen werkt, als hobby, graag met pastel. De laatste tijd is hij bezig met inktens (verf), kleurpotlood en acryl. Hij zoekt naar leuke voorbeelden en probeert deze weer te geven. Hij tekent ook portretten, zeilschepen e.a.. Het aanbod in deze expositie bestaat uit 18 werken en is dus zeer divers.

Wanneer?
Van 29 augustus 2016 10.00 uur tot 29 oktober 2016 17.00 uur
Organisator
Natuur- en Vogelwacht De Alblasserwaard
Locatie:
Streeknatuurcentrum Alblasserwaard aan de Matenaweg 1
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.