Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Dublin Legends (oud-leden The Dubliners)

Dublin Legends (oud-leden The Dubliners)

Sommige bands zijn onsterfelijk. Veteranen Sean Cannon en Eamonn Campbell zetten de legende van The Dubliners voort onder de naam The Dublin Legends. Deze iconen van het Ierse levenslied zingen vol overgave over drank, vrouwen, gelukkige en ongelukkige liefdes in liedjes als The Wild Rover, Dirty Old Town en Whiskey in the Jar.

Met veel enthousiasme creëert de band de sfeer van een gezellige Ierse pub. Verrukkelijke folk-klassiekers, vertolkt door verrukkelijke rasartiesten.

Wanneer?
28 september 2016 van 20.15 tot 22.30 uur
Organisator
Theater De Willem
0786411421
elsemarie@theaterdewillem.nl
Locatie:
Theater De Willem aan het van der Palmpad
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.