Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Thee versus Samenwerken

Thee versus Samenwerken

Wat heeft een Oosterse theeceremonie te maken met samenwerken? Ervaar het tijdens de bijeenkomst op woensdagavond 14 september 2016 in de Chocolaterie & Salon de Thé Arthur Tuytel in Papendrecht.

Met theeproever Karel Thieme stapt u in de wereld van thee en theecultuur en worden uw zintuigen geprikkeld, tijdens de theeceremonie. Maar er is meer. Karel Thieme vertelt u ook over de verbinding tussen thee en samenwerken, creativiteit en dynamiek …

Prikkelt dit uw belangstelling? Lees meer over de bijeenkomst op deze website.
Of schrijf u nu direct in; er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Zie hiervoor ook deze website.

Inschrijven kan via e-mail.

Datum: woensdagavond 14 september.
Inloop: 19.45 uur  |  start: 20.00 uur
Bij: Chocolaterie & Salon de Thé Arthur Tuytel aan het OudeVeer 34, Papendrecht

Per auto:
Kies route centrum, ga vanaf de Veerweg met de bocht naar links en vervolg Weteringsingel en vervolgens De Overtoom. Na het pand van makelaardij Nederlof ziet u aan uw linkerhand een parkeerterrein. Hier kunt u parkeren. Te voet vervolgt u de weg de dijk op en slaat bovenaan rechtsaf. Het voetpad vervolgt u totdat u aan uw rechterhand de locatie treft. 

Businessclub De Loopplank is een activiteit van stichting Vrienden van De Loopplank. Het doel van deze stichting is het scheppen van een aanvullende financiële basis om zo de missie van Kindcentrum De Twijn (voorheen Kindcentrum De Loopplank en Kindcentrum De Boeg), kindgericht uitdagend onderwijs, te helpen ondersteunen.

Maar Businessclub De Loopplank is vooral ook een inspirerend platform voor ontmoeting en het delen van kennis en ervaringen. En door lid te worden van de Businessclub draagt u duidelijk bij aan een stukje maatschappelijke ondersteuning.

Word ook lid van Businessclub De Loopplank! Dat levert tijdens iedere bijeenkomst een boeiende spreker op over een aansprekend onderwerp, elk seizoen een bezoek aan een bijzonder bedrijf of bedrijfsevent en in december kun je deelnemen aan het succesvolle Car Speeddate Event 2.0.

Kom twee keer sfeerproeven en kies dan voor een van de businesspakketten. Daarmee ondersteun je bovendien een maatschappelijk doel via Stichting Vrienden van De Loopplank.

Wanneer?
14 september 2016 van 19.45 tot 00.00 uur
Organisator
Businessclub De Loopplank
Locatie:
Chocolaterie & Salon de Thé Arthur Tuytel
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.