Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Jubileumfeest beschermd wonen Oostpolder

Jubileumfeest beschermd wonen Oostpolder

BW Oostpolder is één van de acht beschermde woonvormen. Deze locatie in Papendrecht richt zich op mensen met autisme. Vijf jaar geleden werd BW Oostpolder geopend. Tijd voor een mooi jubileumfeest.

Oostpolder viert feest in de week van maandag 29 augustus tot en met zondag 4 september. Er staan leuke activiteiten op de planning: van inspirerende workshops tot een sport- en spelmiddag. Het programma wordt uitgevoerd door en voor cliënten en medewerkers. Alle geïnteresseerden zijn welkom tijdens de feestelijke inloop op woensdagavond van 19.30-21.30 uur. Inschrijven is wel noodzakelijk.

Zin om langs te komen en mee te feesten? Stuur een mailtje aan het team via ma.baan@yulius.nl en geef aan wanneer we jou kunnen verwachten. Samen maken we er een prachtige week van!

Wanneer?
Van 29 augustus 2016 00.00 uur tot 4 september 2016 00.00 uur
Organisator
Julius
088 405 3330
ma.baan@yulius.nl
Locatie:
Zaling 1
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.