Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

De Griek en zijn Hebreeuwse Bijbel

Vanavond komt Esther Noordermeer een avond houden bij Sjaloom over haar nieuwe Bijbelstudieboekje Stevige kost.

Stevige kost is een werkboek, bedoeld en geschikt voor gebruik in (huis)kringen en jeugdverenigingen of om stille tijd te houden. Het werkboek bevat tien inleidende meditaties, die allen gaan over het samen kerk zijn en worden gevolgd door verdiepende vragen die het denken aanscherpen en aanleiding geven voor een open gesprek. 

Deze avond begint om 19.30 duurt tot ongeveer 21.30 met pauze. Hoofstuk 9 wordt behandeld: De Griek en zijn Hebreeuwse Bijbel. De avond is gratis, maar opgave is verplicht i.v.m. beperkt plaats (zoveel als er in de winkel passen) dus vol =vol.

Deze avond is interessant voor iedereen, maar zeker ook voor de mensen die een kring (willen) gaan leiden en nog op zoek zijn naar een boekje. Het is wel handig om het werkboek van te voren aan te schaffen, zodat je het tijdens deze avond kunt gebruiken.
Voor opgave mail naar: info@sjaloom.org of bel, tel. 078 - 615 4858

Het werkboek bevat de volgende hoofdstukken:
1. Melk of vast voedsel
2. Bolwerken
3. Drie generaties gelovigen
4. Schriftgezag
5. Israël en de Hof van Eden
6. Het apostelconvent van de 21ste eeuw
7. Echtscheiding in de kerk
8. Wel of geen opname
9. De Griek en zijn Hebreeuwse Bijbel
10. Het Millennium, een vergeten tijdperk

Wanneer?
29 augustus 2016 van 19.30 tot 21.30 uur
Organisator
Sjaloom
078 - 615 4858
info@sjaloom.org
Locatie:
Veerpromenade 18
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.