Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Dutch Blender in de muziektent

Dutch Blender in de muziektent

Op vrijdag 26 augustus van 20.00 tot 23.00 uur sluit Stichting Dorpsbehoud Papendrecht het seizoen af met een oudere jongerenconcert in de muziektent. De deels Papendrechtse popband Dutch Blender zal deze avond een optreden geven. De toegang is gratis.

Het oudere jongerenconcert is bij uitstek geschikt om gezellig onder het genot van een drankje te luisteren naar goede muziek, met vrienden en bekenden na te praten over de bijna voorbije zomer en het vakantiegevoel nog even vast te houden. 

Dutch Blender bestaat  uit zeven bandleden, waaronder dorpsgenoten Guillaume (drums), Ted (leadgitaar) en Johan (bas en zang), en speelt een mix van bekende nummers van Nederlandse artiesten met tussendoor ‘uitstapjes’ naar het buitenland. Denk hierbij aan De Dijk, BLØF, The Scene, Het Goede Doel en nog veel meer. De band, opgericht in 2014, heeft inmiddels de nodige succesvolle optredens achter de rug, maar met name de Papendrechtse bandleden kunnen niet wachten om in hun eigen dorp op te treden. Of zoals drummer Guillaume het omschrijft: ‘Aaichie (de Ertepeller) zal er blij mee zijn; even geen erte pelle maar noten tellen’.

In de koek-en-zopietent van Dorpsbehoud zijn koffie, thee en andere drankjes te koop, terwijl daar, als het  regent, kan worden geschuild. Er is beperkte zitplaats aanwezig. Wat er altijd is, weer of geen weer: Een uitermate gezellige, gemoedelijke sfeer. Dorpsbehoud krijgt geen subsidie. Onderhoud aan de muziektent en aanschaf van ‘materieel’ wordt betaald met de opbrengst van de koek-en-zopie.

N.B.: Bij heel slecht weer gaat het concert niet door. Afgelasting staat vanaf 14.00 uur op de website van Dorpsbehoud: www.dorpsbehoudpapendrecht.nl

Wanneer?
26 augustus 2016 van 20.00 tot 23.00 uur
Organisator
Stichting Dorpsbehoud Papendrecht
078-6412255
stichting.dorpsbehoud@hetnet.nl
Locatie:
Eilandstraat
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.