Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Sport- en spelevent Parkplein

Sport- en spelevent Parkplein

Op vrijdag 26 augustus vindt van 16.00 tot 20.00 uur Parkplein plaats in het Vondelpark. Het park wordt hiervoor verdeeld in pleinen: een bouw-, crea-, theater-, bootcamp- en een horecaplein. Het event is voor alle kids van de basisschool. Ouders, opa's en oma's en buren zijn ook van harte welkom. De entree is € 3,-.

Samen een zand- of legokasteel bouwen, genieten op het theaterplein, een race op de bootcampbaan, het kan allemaal op dit event.  

Wanneer?
26 augustus 2016 van 16.00 tot 20.00 uur
Organisator
Actief in de wijk
Locatie:
Vondelpark
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.