Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Voetbaltoernooitjes voor de jeugd

Voetbaltoernooitjes voor de jeugd

Voetballers opgelet. Van 21 juni t/m 18 augustus vinden er op het Cruyff Court elke dinsdag en donderdagavond van 19:30 tot 22:00 techniek trainingen en voetbaltoernooitjes plaats. Deze voetbalactiviteiten zijn speciaal voor jongeren van 12 t/m 21 jaar en deelname is geheel gratis.

De avonden worden begeleid door Terence Arnaud (trainer bij de Feyenoord Soccer School en personal voetbaltrainer). Dus kom met je voetbalvrienden gezellig voetballen en leer ook nog eens de nieuwste technieken.

De Cruyff Court avonden worden georganiseerd door het Jeugd en Jongerenwerk Papendrecht in samenwerking met Sportstimulering.

Contactpersoon Chandre Nandoe
Locatie Cruyff Court
Periode van 21-6-2016 t/m 18-8-2016
Periodieke uitzonderingsdagen dinsdag donderdag
Openingstijden 19.30 tot 22.00 uur
Toegankelijkheid mindervaliden Ja
Toegangsprijzen Gratis
Leeftijd 12 tot 21 jaar

Wanneer?
Van 23 juni 2016 19.30 uur tot 18 augustus 2016 22.00 uur
Organisator
Chandre Nandoe
Locatie:
op het Cruyff Court, aan de Oostkil
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.