Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Educatieve wandeling bij Natuur- en Vogelwacht

Educatieve wandeling bij Natuur- en Vogelwacht

De educatieve tuin van de Natuur- en Vogelwacht herbergt diverse landschappen. Deze mini landschappen zijn kenmerkend voor het landschap van de Alblasserwaard. Op zaterdag 6 augustus is er een wandeling in deze tuin waarbij de geschiedenis van het landschap centraal staat. De gids neemt u al vertellend mee en zal u de typische kenmerken laten zien. De wandeling begint om 13.30 en zal ongeveer twee uur duren. Na afloop kunt u op het terras nagenieten van deze wandeling en een consumptie gebruiken.

De plaats is: Streek natuurcentrum De Alblasserwaard, Matenaweg 1.

Wanneer?
6 augustus 2016 van 13.30 tot 15.30 uur
Organisator
Streeknatuurcentrum (SNC) "Alblasserwaard"
0184-412618
info@nvwa.eu
Locatie:
Matenaweg 1
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.