Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Inloop bij de dames van 'schapenstaartje.nl'

Inloop bij de dames van 'schapenstaartje.nl'

2, 9, 16, 23 en 30 juni inloop bij de dames van ‘schapenstaartje.nl’.

Tijd: 13.30­15.30

Kosten: € 5,­ (inclusief 1 consumptie)

Omschrijving: Heb je altijd al eens willen haken, breien of spinnen maar krijg je het niet onder de knie? De dames van ‘schapenstaartje’ staan deze middag voor je klaar om je de eerste beginselen bij te brengen. Alle materiaal is aanwezig.

Wanneer?
Van 2 juni 2016 13.30 uur tot 30 juni 2016 15.30 uur
Organisator
Kinderboerderij de Papenhoeve
078-6156042
secretaris@kinderboerderijpapenhoeve.nl
Locatie:
Admiraal de Ruyterweg 1a
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.