Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Kijk- en inschrijfdagen bij Volksuniversiteit

Kijk- en inschrijfdagen bij Volksuniversiteit

Op dinsdag 28, woensdag 29 en donderdag 30 juni kunnen belangstellenden ideeën opdoen en met voorrang inschrijven voor de cursussen en workshops bij VU Papendrecht. Wie dan ook contant betaalt krijgt 10% korting op het cursusgeld. De openingstijden zijn van 10.00-14.00 uur en ook op woensdagavond van 19.00 tot 21.00 uur.

Het nieuwe cursusprogramma staat op onderstaande website, de folder wordt vanaf 22 augustus in Papendrecht en omstreken huis aan huis verspreid. Op zaterdag 27 augustus is de docentendag, op die dag geldt ook de korting van 10% bij contante betaling.

Wanneer?
Van 28 juni 2016 10.00 uur tot 30 juni 2016 14.00 uur
Organisator
Volksuniversiteit Papendrecht
615 47 64
info@vupapendrecht.nl
Locatie:
Vondellaan 158
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.