Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

ToBe Muziek einduitvoering in basisschool De Viermaster

ToBe Muziek einduitvoering in basisschool De Viermaster

De afdeling Muziek van ToBe Papendrecht sluit het seizoen af met een sfeervol concert in basisschool de Viermaster, van der Palmpad 2 in Papendrecht. Het concert op maandag 27 juni begint om 19.00 uur en iedereen is welkom om te komen luisteren, te  genieten en kennis te maken met het Muziekaanbod van ToBe in Papendrecht. De toegang is gratis.

Tijdens het concert spelen gevorderde en beginnende muzikanten. Ze laten met trots horen en zien wat ze tijdens muziekles hebben geleerd en wat het resultaat is van thuis oefenen op je instrument. De leerlingen spelen in groepjes of solo met begeleiding van de docenten. Ook de kinderen die pas in februari gestart zijn met piano of gitaar zijn van de partij. Zij hebben 15 lessen gehad in groepjes van minimaal 3 kinderen en maken samen muziek. Het concert is  voor alle ouders, opa’s en oma’s, broertjes en zusjes, maar ook voor belangstellenden. Wil je kennismaken met de docenten en met de muzieklessen in de Viermaster dan ben je ook van harte welkom. In september starten er weer nieuwe muziekcursussen.

Basisschool de Viermaster is al enkele jaren de thuisbasis van ToBe in Papendrecht. Docenten Gitaar, Keyboard, Piano, Viool en Dwarsfluit geven daar wekelijks muziekles. Ook de muzieklessen voor de allerkleinsten, Muziek op Schoot (1-2 jaar) en Muziek voor Peuters (2-3 jaar), kun je volgen  in de Viermaster. De Drum- en Saxofoonlessen worden door ToBe docenten gegeven bij Excelsior in Papendrecht.

Foto Gitaar Klas (Fotografie © Tim Leguijt)

Wanneer?
27 juni 2016 van 19.00 tot 00.00 uur
Organisator
ToBe
Locatie:
Basisschool de Viermaster
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.