Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Augustinusschool Feest

Augustinusschool Feest

Dit jaar bestaat de Augustinusschool 40 jaar en is meester Visser 25 jaar aan de school verbonden. Om dit te vieren organiseren wij van 20 t/m 25 juni 2016 een feestweek op school. Er staan allerlei leuke activiteiten op het programma voor de leerlingen en we werken in de klassen aan het projectthema: 'FEEST'!

Vandaag bent u allen van harte welkom op Augustinusschool, aanvang 12.00 uur.

Activiteiten van de middag:

  • Huldiging van meester Visser
  • Bekijken van het gemaakte werk van de leerlingen
  • Ontmoeting met oud-leerlingen, oud-leerkrachten e.a.
  • Vermaak op het plein voor de kinderen
  • Allerlei heerlijke versnaperingen
  • .... en nog veel meer!!
Wanneer?
25 juni 2016 van 12.00 tot 15.00 uur
Organisator
Augustinusschool
Locatie:
P.J. Troelstrastraat 98
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.