Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Laatste keer Robin Matena bokaal

Laatste keer Robin Matena bokaal

Aan al het goede komt ook in dit geval een einde. Op zaterdag 18 juni vieren we in de Oostpolderhal van PKC de 20e en laatste editie van de Robin Matena Bokaal. Zoals ieder jaar hebben we weer een afwisselend programma samengesteld.

We spelen het toernooi met de gebruikelijke 16 teams. Hoofdscheidsrechter is als vanouds Henk van Ettekoven. V

oor de muzikale omlijsting tekent DJ Jean Klijn. Cees van Meerten legt alles vast op de gevoelige plaat. De 010-Cheerleaders maken de feestvreugde compleet. De BN’ers staan in de rij om de prijzen te mogen uitreiken aan het einde van de middag. Wie de eer te beurt valt, maken we later bekend. Daarvoor valt er ook van alles te beleven. Dit jaar siert Da Bounce Squad de openingsceremonie op, terwijl een illustere sporter uit Dordrecht het toernooi zal openen. Later op de dag is er een wervelend optreden van jongleur Nigel Voets. Hij werd onder andere bekend van Holland’s Got Talent.

Doel van de dag is het ophalen van zoveel mogelijk euri voor de goede doelen. De Stichting on Wheels heeft hard geld nodig voor het onderhoud c.q. vervanging van de vier campers en beide chalets in Zeeland en Arcen. Een ander belangrijk deel van de opbrengst gaat naar het Duchenne Parent Project, dat wetenschappelijk onderzoek financiert. Een geneesmiddel is er helaas nog niet, maar is zo ontzettend nodig.

Wanneer?
18 juni 2016 van 10.45 tot 00.00 uur
Locatie:
in de Oostpolderhal van PKC
Gerelateerde wijken:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.