Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Opleidingsorkest van Merwe Sinfonietta

Opleidingsorkest van Merwe Sinfonietta

In de serie “Aangenaam Goud” presenteert de Culturele Raad Papendrecht sectie muziek in samenwerking met de Rivas:

Het opleidingsorkest van Merwe Sinfonietta.

Na twee geweldige projecten voor beginnende muzikanten, is Merwe Sinfonietta vanaf januari 2016 begonnen met een eigen opleidingsorkest. Het opleidingsorkest is een groot succes en bestaat nu al uit ongeveer 20 leden. Ons doel is dat iedereen plezier beleeft aan het samen muziek maken.

Gezellig, leerzaam en leuk zijn onze repetitieavonden zeker. Onze dirigent Michiel van Vliet is zeer enthousiast en zorgt ervoor dat iedereen op zijn of haar eigen niveau mee kan spelen. Het orkest heeft zelfs een eigen filmpje gemaakt wat te zien is op Youtube. Ook hebben ze al een eigen concert gegeven en een heuse flashmob gespeeld in de binnenstad van Gorinchem. Kortom een geweldig nieuw beginnersorkest.

Muzikanten die belangstelling hebben om in het volgende seizoen één van de koffieconcerten te verzorgen kRivasunnen zich opgeven via rivaskoffieconcerten@gmail.com

Wanneer?
18 juni 2016 van 10.30 tot 11.15 uur
Organisator
Rivas
Locatie:
verzorgcentrum de Wieken
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.