Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Sponsorloop + zomeravondzang

Sponsorloop + zomeravondzang

Sponsorloop
Vandaag houdt kinderkoor BK-Kids en Kinderkoor de Bubbel een sponsorloop voor het Mwangaza Children's Choir. Ds Duijster zal op de fiets de stoet begeleiden, die loopt van De Palm door het Vondelpark. Komt u de kinderen aanmoedigen! Sponsoren kan ook. Stuur dan een mail met het te sponsoren bedrag.

Zomeravondzang
Van 18:45 - 19:30 uur houden beide koren een Zomeravondzang.
Toegang is gratis, wel is er een collecte voor Mwangaza Children's Choir.

MWANGAZA 2016
Begin september zet het (wees)kinderkoor ‘Mwangaza’ opnieuw voet op Nederlandse bodem. De Uganda Child Care Foundation haalt ze voor de vijfde keer naar Nederland. Een jubileum dat samenvalt met het 12,5 jarig jubileum van de stichting zelf. En daarom belooft de Light!-tour dit jaar een dubbel feest te worden. Kijk voor meer informatie op de website.

Wanneer?
18 juni 2016 van 16.45 tot 00.00 uur
Organisator
BK-Kids/Kinderkoor de Bubbel
kinderkoorBK@pknpapendrecht.nl
Locatie:
Van der Palmstraat (Bethlehemkerk)
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.