Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Spullen inzameling Excelsior

Excelsior Papendrecht zamelt op 18 juni spullen in voor boeken- en rommelmarkt

Al sinds begin 70-er jaren verzamelt Excelsior gedurende het gehele jaar allerlei spullen en biedt die op de boekenmarkt en de jaarlijkse rommelmarkt te koop aan. Bruikbare spullen voor de boeken- en rommelmarkt kunnen op zaterdag 18 juni tussen 09.30 en 11.30 uur bij Excelsior worden afgegeven. Voor de boekenmarkten zijn naast boeken, ook LP’s en CD’s van harte welkom. Excelsior is gevestigd op Rembrandtlaan 206 in Papendrecht. (Ingang via schoolpleinzijde, met de auto bereikbaar langs Sauna Papendrecht.)

De jaarlijkse rommelmarkt incl. boekenmarkt, die regionaal bekendheid geniet vanwege de gezelligheid en grote diversiteit aan koopwaar, zal plaatsvinden op 10 september as.

Wanneer?
18 juni 2016 van 09.30 tot 11.30 uur
Organisator
Excelsior Papendrecht
Locatie:
Rembrandtlaan 206
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.