Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Een goede vrijwilligersvacature, hoe schrijft u die?

Een goede vrijwilligersvacature, hoe schrijft u die?

Een goede vrijwilligersvacature, hoe schrijft u die?
Het is lastig, een wervende vacaturetekst te schrijven als u nieuwe vrijwilligers zoekt. Juist omdat het aantal vrijwilligersvacatures toeneemt, is het belangrijk dat uw vacaturetekst wervend en helder is. Voor wie op zoek naar vrijwilligerswerk is, vormt uw vacaturetekst de eerste kennismaking met uw organisatie. U bent op zoek naar die ene vrijwilliger die goed bij uw organisatie past en een vrijwilliger is op zoek naar een functie, die bij hem past. Hoe zorgt u voor een goede 'match'?

Eén van de dingen die daarbij kan helpen, is een goede en wervende (vacature)tekst.
Vrijwilligersteunpunt Papendrecht (onderdeel BWI) biedt u de workshop “Een goede vrijwilligersvacature, hoe schrijft u die?” aan. Wat hoort er in te staan en hoe schrijft u dit aantrekkelijk en duidelijk op? Hoe spreekt u de juiste mensen aan? De workshop is een mix van praktische "theorie", veel zelf doen en van elkaar leren door uitwisseling. De groep is klein zodat er tijd is om ook met uw eigen vacatureteksten aan de slag te gaan.

Doel
U leert welke informatie er in een vacature hoort te staan en wat er nodig is om deze aantrekkelijk en duidelijk op te schrijven, zodat u de juiste vrijwilligers aantrekt.

Doelgroep
Mensen binnen de vrijwilligersorganisatie die zich bezig houden met het schrijven/plaatsen van vacatures.

Datum
Op donderdag 16 juni van 19.00 tot 21.30 uur in wijkgebouw de Spil, Stellingmolen 184 Papendrecht.

Aanmelden?
U kunt zich aanmelden door op deze email te reageren. Vermeld daarbij uw naam, naam van de organisatie en het telefoonnummer waarop u te bereiken bent. U kunt zich aanmelden tot vrijdag 10 juni as. Wees er snel bij, want is plaats voor maximaal 12 deelnemers, per organisatie maximaal 2 aanmeldingen.

Wanneer?
16 juni 2016 van 19.00 tot 00.00 uur
Organisator
Vrijwilligersteunpunt Papendrecht
Locatie:
Wijkgebouw de Spil
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.