Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Workshop Positief denken

Workshop Positief denken

Workshop Positief denken voor mantelzorgers

Op woensdagavond 15 juni 2016 organiseren BWI-Papendrecht en MEE Drechtsteden in samenwerking met Indigo-Context en de Dienst Gezondheid en Jeugd ZHZ een workshop voor  mantelzorgers in Papendrecht. Tijdens deze workshop wordt aandacht besteed aan ‘positief denken’.

De workshop vindt plaats in Sportcentrum Papendrecht, Burgemeester Keijzerweg 110 in Papendrecht. Het tijdstip is van 19.30 - 21.15 uur. Deelname is gratis, aanmelden is noodzakelijk. U kunt zich aanmelden tot 1 juni.

Mantelzorg en positief denken
Zorgen, nadenken en piekeren, doen we allemaal. Maar eindeloos nadenken zonder tot een oplossing te komen is niet effectief en kost extra energie. Bovendien kan dit leiden tot slapeloze nachten, spanning, moeheid en onzekerheid. Daarom organiseren BWI Papendrecht en MEE Drechtsteden in samenwerking met Indigo en de Dienst Gezondheid en Jeugd ZHZ deze bijeenkomst. Fatimah Sihombing zal de workshop leiden.

De workshop zal een handreiking zijn voor mantelzorgers hoe zij positief met hun moeilijke situaties en stress om kunnen gaan. De deelnemers krijgen eenvoudige praktische oefeningen die ze thuis kunnen gebruiken om hun veerkracht te vergroten. Omdat we tijdens de workshop voldoende ruimte willen hebben voor het uitwisselen van ervaringen, willen we graag vooraf weten op hoeveel bezoekers we kunnen rekenen. Vandaar dat we dit keer vragen om aan te melden.
De workshop is niet bedoeld voor professionals uit de zorg.

Informatie en aanmelden.
Voor meer informatie over deze bijeenkomst en het aanmelden, kunt u contact opnemen met Laura Koorevaar, consulent mantelzorg BWI-Papendrecht, via telefoon of via email.

Wanneer?
15 juni 2016 van 19.30 tot 21.15 uur
Organisator
BWI
078 615 47 41
mantelzorg@bwi-papendrecht.nl
Locatie:
Burgemeester Keijzerweg 110
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.