Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Sing-In 'Zomer'

Sing-In 'Zomer'

Op maandag 13 juni van 10.45 tot 11.45 uur houdt het CJG Papendrecht, in samenwerking met cultuurcentrum ToBe, een ‘Sing-in’. De sing-in is een muzikaal feestje voor ouders/ verzorgers van kinderen tussen de 0 en 4 jaar. Deelname is gratis.

Wilt u samen met uw kind muzikaal genieten? Geeft u zich dan telefonisch op bij het CJG Papendrecht, t. 078- 6445200. Wees er snel bij want vol= vol.

Wanneer?
13 juni 2016 van 10.45 tot 11.45 uur
Organisator
CJG Papendrecht
Locatie:
Seringenstraat 16
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.