Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Rommelmarkt De Zonnebloem

Rommelmarkt  De Zonnebloem

Vandaag is er weer een grote rommelmarkt bij speeltuinvereniging De Zonnebloem. Van 10:00 uur tot 13:00 uur kunt u snuffelen tussen de vele leuke spullen die er te koop zijn. Van speelgoed tot servies, en van boeken tot elektrische apparatuur. 

U vindt speeltuinverenging De Zonnebloem achter de Sterflat.

Wanneer?
11 juni 2016 van 10.00 tot 13.00 uur
Organisator
Speeltuinverenging De Zonnebloem
Locatie:
Lisbloemstraat 13
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.