Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Lenteloop

Lenteloop

Atletiekvereniging Passaat organiseert op 11 juni de Nationale Lenteloop. Het programma begint om 12 uur met diverse jeugdlopen voor kinderen vanaf groep 1 van de basisschool. Elk jaar doen hieraan meer dan 700 kinderen mee. De afsluitende jeugdloop voor groep 7 en ouder gaat over 1500 meter en start om 13 uur. Alle deelnemers krijgen een diploma en een appel. Clowns kleuren de wedstrijden verder op, er is een springkussen en kinderen kunnen zich laten schminken. Speciale attractie is een opblaasbare arena waar de jeugd van 6 tot 18 jaar op een leuke manier kan oefenen met diverse atletiekonderdelen, zoals sprinten, hoogspringen en speerwerpen.

Om 14 uur is de start van de prestatieloop over 5 km. Om 15 uur start de wedstrijd- en prestatieloop over 10 km. Het parcours van de 10 km voert langs de Veerweg, het centrum van Papendrecht, Visschersbuurt en de Matenase Scheidkade. Start en finish is op de atletiekbaan van Passaat aan de Andoornlaan. Traditioneel is de lenteloop de afsluiting voor de deelnemers die in januari bij Passaat met hardlopen zijn begonnen in het looppgroepproject.

U kunt voorinschrijven tot en met 7 juni. Op de wedstrijddag kunt u ter plaatse nog inschrijven tot een half uur voor de start. Meer informatie en inschrijven via onderstaand webadres.

Wanneer?
11 juni 2016 van 12.00 tot 00.00 uur
Organisator
AV Passaat
Locatie:
Sportpark Oostpolder, Andoornlaan 38
Gerelateerde wijken:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.