Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Boeken-, Platen- en Cdmarkt

Boeken-, Platen- en Cdmarkt

Er is weer een Boeken-, Platen- en Cdmarkt georganiseerd op het grote middenplein in het Winkelcentrum Westpolder, door de familie van Herk. Kijk voor alle informatie op de website.

Familie van Herk
Familie van Herk is net als elke andere familie een “normale” familie die met behulp van vrienden en kennissen, het doel hebben gesteld, om geld in te zamelen voor directe zorg, aan mensen die door ziekte of sociale nood, direct hulp nodig hebben.

Om alles organisatorisch te regelen, hebben zij een heuse stichting opgericht die dit doel zal nastreven en de geldmiddelen beheert: "Stichting De Familie van Herk". Bij deze stichting kan door iedereen een verzoek worden ingediend voor steun, mits die aan de doelstelling voldoet.

Het ingezamelde geld willen zij graag doneren aan goede doelen, waarbij het geld ook direct en geheel ten gunste komt van de patiënt zonder dat er geld verloren gaat. Bijvoorbeeld de stichting Roparun is een dergelijk doel, waarvan zij zeker weten dat het gedoneerde geld direct besteed wordt aan de zorg van kankerpatiënten. Maar ook de Clini Clowns of stichting KiKa zijn doelen die zij een warm hart toedragen. Zie voor meer informatie de website.

Wanneer?
Van 3 juni 2016 00.00 uur tot 4 juni 2016 00.00 uur
Organisator
Stichting de Familie van Herk
0654937397
info@sarotex.nl
Locatie:
Winkelcentrum Westpolder aan de Jan van Goyenstraat
Gerelateerde wijken:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.